All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Upgrading existing installation
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:09 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Fri Oct 06, 2006 11:03 am
Posts: 5
I have downloaded the 450MB zip folder from a mirror of this side.
Extracted it to the /tecetest subfolder of enemy territory.
But if I want to play a tce online game: a map like dem_dockside, I receive the following error:
please download the latest official version of tce. Program quits.

The program worked well until the upgrade.

Thanks in advance.


Last edited by Keruskerfuerst on Fri Oct 06, 2006 11:27 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:17 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Did you delete the old TCE instalation first? It has to be delete before you unpack/install the new version.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:36 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Fri Oct 06, 2006 11:03 am
Posts: 5
I have deleted the existing /tcetest subfolder of enemey territory.
But the problem stills exists.
exact error output:

Sys_Error: recursive error ´°3menu file not found: ui/menus_gt5.txt, using default
after: Couldn´t load an official pak file; verify your installation and make sure it has been updated to the latest version.
Shutdown tty console.

I am using 64 Bit verison of Suse 10.0. Nvidia driver installed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:43 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Okay, the problem exist with both TCE and WET, in some case some pak from WET was damaged or moved or overwritten. It is also possible that the download was corrupted. I suggest using the installer downloads not the zip/archive downloads. In anycase, a full uninstall of both TCE and WET will fix this, delete both folders after uninstallation, then download fresh copies of both, and follow the installation guide in the general support section. It is a guide written for windows but basically similar for all OS. It has step by step procedures including PB updates, follow it and the chances for errors are lower. Also when you are going to play TCE use a shortcut, dont load it from inside WET. The shortcut should have the startup code found in the general support section in stikies for Hunkmeg errors.

Since you use linux, it is best to try and contact the other it or Rogue, and see what they think.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 1:29 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Fri Oct 06, 2006 11:03 am
Posts: 5
This problem only occurs, if I start TCE from within enemy territory.
Using tc-elite on console works without any problems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:15 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Tue Jan 03, 2006 3:38 pm
Posts: 2007
also, remember that old maps aren't compatable with .49. anything with dem_ is now old. but I'm sure once the mapping kit is ou, the good maps'll be re-done.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 8:10 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Well it is a good thing you can run it from the console/shorcut to access the console.( basic TCE shortcut with the startup strings.)

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 8:11 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Well it is a good thing you can run it from the console/shorcut to access the console.( basic TCE shortcut with the startup strings.)

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 11:16 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Fri Oct 06, 2006 11:03 am
Posts: 5
But a small bug exists: the program does not safe the screen resolution.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group