TrueCombat
http://www.truecombat.net/forums/

Xfire in game
http://www.truecombat.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=1823
Page 1 of 1

Author:  thrillkillcult [ Wed Jul 29, 2009 4:52 pm ]
Post subject:  Xfire in game

I was playing last night for like 2 hours, i kept hearing sounds from xfire.
I hit scroll loak + x to respond and my game crashed.
Happened everytime i tried to respond with xfire!
Just kinda wierd, i disabled xfire in game so it wouldnt happen again.
Anyone with any ideas why?

Author:  SnaKeS3K [ Wed Jul 29, 2009 5:18 pm ]
Post subject: 

i remember there were some key combinations that didnt work with xfire ingame but never caised a crash for me, i would just try to set another combination or maybe just a single key which you do not really use like pos1, pageup, f9...

Author:  Vengeance [ Wed Jul 29, 2009 5:34 pm ]
Post subject: 

this will also happen if u have a terrible processor or pc in general

Author:  thrillkillcult [ Wed Jul 29, 2009 9:33 pm ]
Post subject:  re xfire

The weird thing is that it worked two days ago,
the only thing i did was change my drivers so i could play tc1.2
then i changed them back.
i will try a single key config, but i might just leave them off in game

thanks for the input

Author:  thrillkillcult [ Thu Jul 30, 2009 6:52 pm ]
Post subject:  re xfire

Dunno what it is, i use single key now and still crashes.
Even when i use screenshot, changed that to single key too!
WTF.

Author:  LayerS [ Thu Jul 30, 2009 7:22 pm ]
Post subject: 

does it happen in every game?

Author:  thrillkillcult [ Sat Aug 01, 2009 5:37 pm ]
Post subject:  re xfire

i figured it out.
It one happened when i put the combat skin on xfire
any other theme or skin works fine.
i think it was just overloading my ram or my video cards memory
Really dunno why it did it, but i stopped it by changing skins.
Thanks for all your input though.

Author:  Gu!zmO [ Sun May 30, 2010 1:30 am ]
Post subject: 

Hi!!That usually happens after a new xfire update.Latelly some players cant use xig on skins with the x fire tool bar.Im an xfire beta tester and usually they release the updates even knowing the bugs we report.This week i manually updated my xfire with a beta update1.126 and we posted on the foreums the bugs it had.Guess what,3 days later they release the update w/o replying on the forums.Try to use one of the old skins or nvidia skin also works good cause it have few features.If that doesnt work too .You will nedd to send a copy of ur toucan to debug the problem.If u need help with that just add me.Hope that helped.
Image
Image

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/