All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Server not visible in server browser if its empty
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 1:28 am 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
Hey,

What is causing this problem that you can't see servers in the server browser if they are empty? I think it could be the last nail to TC:E's chest..

Is there anything I can do as a server admin? Make a bot to join when its empty? Lol.

I have trickjump and sniper only server.

_________________
In-game nick: vi$


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Server not visible in server browser if its empty
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 3:43 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Thu Feb 21, 2013 7:24 pm
Posts: 21
Well they used to show up before. Idk what is different now. I know Enemy Territory master server went offline for a while and now it is back they must have changed something.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Server not visible in server browser if its empty
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 5:08 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
I googled a bit. Its a client-side bug: http://forums.warchest.com/showthread.p ... -are-empty Why wasn't that bug before..?

Some people are making that ET:L which is a update to fix some bugs or something. I dont know if TC:E will work on that. I'm gonna try and report back. http://www.etlegacy.com/download

EDIT: I could start TC:E with ET:L 2.71 and it did not fix the server list problem and there is no PB.


Anyways for people who doesn't know about spladderladder: you can see all TC:E servers from here:
http://et.splatterladder.com/?mod=serve ... od=tcetest
and some here: http://et.splatterladder.com/?mod=serve ... etest|gmsm

_________________
In-game nick: vi$


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Server not visible in server browser if its empty
PostPosted: Fri Oct 11, 2013 4:16 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
Ok they say its a bug or feature of et 2.60b, but I think its in the code of TC:E too as I tried earlier to use ET:L + tcetest without success in this server list thing. http://www.dev.etlegacy.com/issues/37#change-101

What I'm doing at the moment is trying to fix the code of ui_mp_x86.dll with hex editor.

EDIT: No success from me. Maybe somebody else is better with this? It needs to have one string changed in the code.

_________________
In-game nick: vi$


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group