TrueCombat
http://www.truecombat.net/forums/

Server not visible in server browser if its empty
http://www.truecombat.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=2501
Page 1 of 1

Author:  jussi [ Tue Apr 09, 2013 1:28 am ]
Post subject:  Server not visible in server browser if its empty

Hey,

What is causing this problem that you can't see servers in the server browser if they are empty? I think it could be the last nail to TC:E's chest..

Is there anything I can do as a server admin? Make a bot to join when its empty? Lol.

I have trickjump and sniper only server.

Author:  GRANDAD [ Tue Apr 09, 2013 3:43 pm ]
Post subject:  Re: Server not visible in server browser if its empty

Well they used to show up before. Idk what is different now. I know Enemy Territory master server went offline for a while and now it is back they must have changed something.

Author:  jussi [ Tue Apr 09, 2013 5:08 pm ]
Post subject:  Re: Server not visible in server browser if its empty

I googled a bit. Its a client-side bug: http://forums.warchest.com/showthread.p ... -are-empty Why wasn't that bug before..?

Some people are making that ET:L which is a update to fix some bugs or something. I dont know if TC:E will work on that. I'm gonna try and report back. http://www.etlegacy.com/download

EDIT: I could start TC:E with ET:L 2.71 and it did not fix the server list problem and there is no PB.


Anyways for people who doesn't know about spladderladder: you can see all TC:E servers from here:
http://et.splatterladder.com/?mod=serve ... od=tcetest
and some here: http://et.splatterladder.com/?mod=serve ... etest|gmsm

Author:  jussi [ Fri Oct 11, 2013 4:16 pm ]
Post subject:  Re: Server not visible in server browser if its empty

Ok they say its a bug or feature of et 2.60b, but I think its in the code of TC:E too as I tried earlier to use ET:L + tcetest without success in this server list thing. http://www.dev.etlegacy.com/issues/37#change-101

What I'm doing at the moment is trying to fix the code of ui_mp_x86.dll with hex editor.

EDIT: No success from me. Maybe somebody else is better with this? It needs to have one string changed in the code.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/